Пожежна команда врятувала від вогню як житлову будівлю, так і її власника

Щоправда останній отримав на пожежі термічні опіки обох кистей рук і спини ІІ ступеню важкості.

 

У ніч на 10 червня пожежа охопила житловий будинок в смт Королево Виноградівського району. Загорання виникло у ванній кімнаті, звідки вогонь поширився на дах будівлі. Пожежу помітив господар будинку, який одразу ж почав самотужки гасити полум’я. Тим часом о 00:40 його сусіди зателефонували до служби порятунку «101».

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди смт Королево. О 01:10 їм вдалося локалізувати загорання й о 03:30 – повністю його ліквідувати. Своїми діями пожежники врятували від знищення полум’ям літню кухню, прибудовану до житлового будинку.

56-річний власник будинку отримав на пожежі термічні опіки обох кистей рук і спини ІІ ступеню важкості. Бригада швидкої допомоги транспортувала постраждалого до Виноградівської районної лікарні, однак згодом від госпіталізації чоловік  відмовився.

Що стало причиною появи вогню – з’ясовують правоохоронці. Завдані стихією збитки також встановлюються, адже вогонь знищив 70 кв. м. покриття й перекриття будинку, вікна, двері, меблі й частину домашнього майна, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

 

10 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів