Як екс-губернатор Закарпаття лоскоче нерви «ДНРівцям» (ФОТО)

Про це ужгородський журналіст, а нині керівник Департаменту масових комунікацій Луганської ОДА Ярослав Галас розповів на своїй сторінці у Фейсбуку.

 

"Кілька фото для любителів полоскотати нерви.

Ось Москаль стоїть на березі річки, в якій купаються діти. Це Сіверський Донець, по якому проходить лінія фронту, село Лобачево недалеко від Трьохізбенки. На протилежному березі — “лнр”. Через річку все ще не демонтована поромна переправа, хоча військові мали демонтувати її ще місяць тому.

З того боку на причалі стоїть чоловік у камуфляжних штанах, тільняшці й з біноклем у руці. На поясі в нього кобура з пістолетом. Це бойовик “лнр”. Позаду нього за пару десятків метрів під деревом облаштований опорний пункт із двома круглими віконцями (краще видно на останньому фото). Там сидять снайпер і кулеметник. Від опорного пункту до цього берега — менше ста метрів. Москаль знає, що зараз його розглядають із того берега через оптику, причому не через бінокль. І спокійно ходить по берегу, а потім сидить на лавці. Залізні, так би мовити… нерви.

Поїздка закінчилася нормально, але після повернення наш водій Володимир Давиденко сказав, що за ці пару годин схуд на два кілограми", написав Я.Галас.

 

16 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів