На Хустщині головлікар брав хабарі у кілька траншів

Медика впіймали "на гарячому" правоохоронці.
 

 

Співробітниками Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області задокументовано факт вимагання неправомірної вигоди головним лікарем Вишківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

До міліції звернувся приватний підприємець з повідомленням про те, що від нього вимагають хабар за надання в оренду кабінету, котрий розташований в приміщенні «Амбулаторії загальної практики сімейної медицини» в смт. Вишково Хустського району.

Вчора в ході проведення оперативних заходів співробітниками Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області було задокументовано отримання неправомірної вигоди на загальну суму 6000 грн. головним лікарем вказаного медичного закладу. Цей 35-річний ескулап у два етапи отримав гроші від приватного підприємця. З початку о 11 годині - 2000 грн., а потім о 16.50 отримав «другий транш» у розмірі 4000 грн.

- «При Управлінні протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області запроваджено цілодобову гарячу лінію для повідомлень від громадян про факти корупції, вимагання хабарів,  роботу ігрового бізнесу та інших злочинів у сфері економіки,» - прокоментував подію Начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Телефон «гарячої лінії» Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області: 067 2000 102, повідомляють із СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

19 червня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів