Усе більше нелегальної зброї вилучають у Закарпатті

Про це журналістам повідомили правоохоронці напередодні на прес-конференції.

 

Цього разу з мас-медійниками спілкувався начальник Управління протидії злочинності у сфері економіки підполковник міліції  Михайло Банк. 

Громаді Закарпаття було повідомлено статистичні дані про роботу міліції за останній тиждень. Зокрема,  в журналі єдиного обліку зареєстровано 1617, з початку року (38808) заяв та повідомлень, з них 413 (10650) слідчими внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальні провадження. Також за минулі 7 діб слідчими  81 особі вручено повідомлення про підозру у вчиненні 102 кримінальних правопорушень. Карним розшуком розшукано 5 злочинців, які переховувались від органів досудового слідства та 2 безвісно зниклих осіб. Виявлено 9 фактів незаконного обігу зброї.

 Для прикладу: 17 червня  під час купання в каналі, біля мосту в місті Ужгород, місцевий мешканець знайшов в каналі дерев’яний ящик, в якому знаходились: 1 граната РГД-5, запал до неї, 75 штук патронів до ПМ та 505 шт. малокаліберних патронів до рушниці ТОЗ.

У той самий день, але у місті Свалява в одному з будинків у місцевого мешканця вилучено: 1 гранату, запал до неї та 28 набоїв  до вогнепальної зброї, які той привіз із зони АТО, де проходив військову службу  добровольцем.

А в Хусті було  затримано 28-річного гостя Закарпаття, у якого вилучено 2 банки з мисливським порохом загальною вагою 600 грам, які той намагався продати, повідомили із СЗГ УМВС України в Закарпатській облаасті.

 

24 червня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів