ТСК збирає докази того, що контрабанду на Закарпатті «кришує» МВС, СБУ і колишній голова

Закарпатський народний обранець Михайло Ланьо розповів, що під час першого пострілу перебував з комбатом "Правого сектора" Романа Стойко у своєму кабінеті. 

 

Про це повідомив народний депутат, член комісії Ігор Мосійчук. Він також  розповів, що опитаний представник "Правого сектора" голова Закарпатського відділу організації Олександр Сачко стверджує, що нібито першими стріляли люди Ланьо. 

"Опитано і самого народного депутата Ланьо, який заявив, що контрабанду на Закарпатті "кришує" МВС, СБУ і колишній голова ОДА, що він не має відношення до перестрілки і під час першого пострілу перебував з комбатом "Правого сектора" Романом Стойкою у себе в кабінеті.

Комісія продовжує роботу, буде ще опитувати колишніх та дійсних силовиків, виїжджати на місце подій, опитувати очевидців і в середу буде прийнятий частковий проміжний звіт комісії", - заявив нардеп.

Члени комісії сьогодні планують опитати також колишнього керівника МВС області, керівників прикордонних пунктів, митниці, народного депутата Віктора Балогу та голову Служби безпеки України.

Мосійчук очікує, що комісія затвердить попередній звіт вже в середу.

 

18 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів