Волонтери закликають Яроша визнати кадрові помилки і здати зброю тим, хто переховується в закарпатських лісах

Екс-нардеп, а нині волонтер в зоні АТО Олександр Бригинець розповів, що українські солдати в зоні бойових дій не підтримують "Правий сектор" в тому, що сталося на Закарпатті.  І Дмитро Ярош повинен припинити це неподобство.

 

На своїй сторінці у Фейсбук  позаштатний радник в АТО  заявив що  Дмитро Ярош як  справжній   лідер повинен  зробити  все щоб ті бійці ДУК  "Правий  сектор" які ховаються в  лісах під  Мукачевом, здали зброю.
"Одна з телегруп, яка поїхала до передової, мало цікавилася самою війною, але усіх бійців питала про події в Мукачеві. Серед бійців так і не знайшлося нікого, хто підтримав би ті криваві розборки. Це мене вкрай порадувало і вкрай засмутило журналістів... Тож, ставлення на фронті до тих, хто почав війну в тилу або вкрай негативне, або байдуже... Немає у них тут підтримки, тож даремно ПС, якому чимало хто симпатизує загалом, розраховує на підтримку саме в цьому питанні...

Ще ра з закликаю Яроша визнати кадрові помилки і закликати своїх хлопців, що далі переховуються у лісах під Мукачево, здати зброю. Чи винні в тому, що взяли зброю вони чи їх командири - покаже слідство. Розмови про те, що хлопців після здачі знищать по дорозі - бред. Я вже казав, Ярош міг би піти до них разом з іншими депутатами і вивести їх з лісу особисто і особисто доїхати з ними до СІЗО для гарантії.

Вже зараз є достатньо заарештованих, щоб розплутати справу і покарати винних. А очевидно, що винні не лише пацани, які, як стверджує один з очільників ЗПС, взяли зброю для понтів. І на стіні рушниця сама стріляє, а тут..

Слава Богу, депутатська ТСК по Мукачеву працює. Картинка подій вимальовується. Правий Сектор вже не говорить, що він прийшов на 'стрелку' через контрабанду - тепер це вже подається як ідеологічна розборка. Чому раптом зникло слово 'контробанда'? Томку що виступ на ТСК це не брифінг для ЗМІ. Тут треба точно відповідати на питання і наводити факти... 

Те, що усе Закарпаття живе за рахунок контрабанди - неправда, але те, значна частина місцевих задіяні у цьому - реальність. Припинення контрабанди негативно вплине на рівень життя тисяч простих людей, які залишаться без щедрих засобів існування і роботи... Думаю, 'човників' зупинити найлегше фізично і найсладніше - соціально. А от крупна риба може на деякий час принишкнути - їм же є за що жити... І тут вкрай важливі правдиві покази 'антиконтрабандистів' з ПС - вони могли б допомогти посадити тих, хто займається великою контрабандою. Їх свідчення сьогодні суспільство точно почує. Але чи будуть вони? 

Ну і найнеприємніше: дурстю деяких окремих правосеків, чию вину публічно не наважується визнати Ярош, скористалися ворожі путінські сили. І не лише медійно, а і фізично - підняли хвилю терору в Закарпаття і на Львівщині. Ясно, що ці обстріли і вибухи не справа ПС, але вони (вибухи і обстріли) точно пов'язані з мукачевською трагедією. Пов'язані Путіним", написав у соцмережі позаштатний радник в АТО Олександр Бригинець.

 

19 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів