Вихідця із Середньої Азії виявили в іномарці на блокпосту в Карпатах

Громадянин не мав  при собі жодних документів.

 

Сьогодні персоналом від мобільної прикордонної застави «Мукачево» Мукачівського прикордонного загону спільно з представника ДАІ у Закарпатській області, на стаціонарному посту ДАІ в населеному пункті Нижні Ворота (траса Київ-Чоп, Воловецький район Закарпатської області) під час зупинки автомобіля марки «Hyundai Tucson» було виявлено 1 громадянина Киргизстану без паспортного документу.

Даного громадянина Киргизстану було затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності, наразі проводяться фільтраційні заходи.

Нагадаємо, що співробітники Мукачівського прикордонного загону у тісній взаємодії із підрозділами МВС, СБУ, ДФС, прикордонними відомствами Угорщини та Румунії проводять заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015».

Операція направлена на виявлення каналів переправлення незаконних мігрантів, ймовірних маршрутів їх руху, боротьби з контрабандною діяльністю на державному кордоні України, викриття та компрометація існуючих каналів  протиправної діяльності на території Закарпатської області, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

 

21 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів