Нардеп наполягає: стрілянина у Мукачеві — це «заготовка з Банкової»!

Народний депутат Віктор Балога заявив, що максимально перешкоджав зустрічі бійців "Правого сектора" з людьми нардепа Михайла Ланьо на Закарпатті.

 

Про це він написав у Facebook.

"Мені ж доведеться розповісти своїм землякам і суспільству всю таємницю про життя влади в минулому і сьогоденні, через призму контрабанди і торгівлі наркотиками. Що стосується подій у Мукачевому. Я вже говорив, що про "зустріч" "Правого сектора" з людьми Ланьо мені було відомо заздалегідь. І я робив усе, щоб вона не відбулася. Але про це знав не тільки я. Обидві сторони підштовхували до конфлікту за планом, заготовленим на Банковій. Він полягав у наступному: ПС приїжджає до Ланьо, вбиває його і бандитів, а після цього міліція знищує всіх з ПС", - написав Балога.

За версією нардепа, йому довелося включитися в переговорний процес, щоб "зупинити цей сценарій".

Раніше нардеп Ланьо заявив, що Балога фінансує "Правий сектор" на Закарпатті та відповідальний за події в Мукачевому.

Нагадаємо, як повідомлялося, 11 липня в результаті стрілянини в Мукачевому Закарпатської області три людини загинули, близько 10 постраждали. Повідомлялося, що в реанімації загинув ще один постраждалий в результаті стрілянини - мирний житель. ДУК "Правий сектор" повідомив, що дана ситуація сталася, тому що вони блокували проходження контрабанди. В ПС заявляють, що "міліція разом з кримінальними елементами, пов'язаними з нардепом Ланьо, планувала знешкодити бійців "Правого сектора". Також повідомлялося про двох загиблих і чотирьох поранених бійців, проте медики підтверджують інформацію лише про одного загиблого.

Народний депутат Михайло Ланьо у відповідь на звинувачення стверджує, що конфлікту з "Правим сектором" у нього не було, бійці прийшли до нього, щоб попросити допомогти з лікуванням військовослужбовців АТО в санаторії. Однак під час бесіди відбувся постріл. Також Ланьо заявив, що ПС на Закарпатті фінансується Віктором Балогою і він відповідальний за те, що відбувається.

 

21 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів