Нардеп-журналіст тільки наглядатиме за проектом створення нової поліції на Закарпаття

"Я не буду керівником нової поліції, я тільки курую запуск»,  – розповів сьогодні журналістам в Ужгороді народний депутат Мустафа Найєм.

 

Сьогодні, 22 липня, під час спілкування з журналістами нардеп Мустафа Найєм розповів, чим займатиметься на Закарпатті. За його словами, він не буде керівником нової поліції, а тільки куруватиме проект.

«Буду займатися тільки новою поліцією.  Підготовка нових поліцейських. Зараз -  етап набору. Я не буду керівником нової поліції, я тільки курую запуск»,  – сказав Найєм.

«Це було рішення пана міністра. Це було вирішено тут у вас, а не в Києві.

Я є членом колегії УМВС з січня цього року, був причетний до того, як розроблявся закон, був причетний до процесу в Києві, знаю всі етапи. Для мене це амбітний проект», – пояснив своє призначення нардеп.

Мустафа Найєм також розповів, хто знімав скандальне мукачівське відео. За його словами, відео – оперативне, і знімали його, відповідно, оперативники.

«Це оперативники. Я його не монтував, не знімав. Як член колегії МВС мав доступ до цієї інформації. Як його знімали, я не знаю», – сказав Мустафа Найєм, інформує "З-вок".  

«Чому всіх дивує, звідки взялося це відео, а не те, що там відбувається?», – додав він.  

Також він підкреслив, що ніхто з учасників подій 11 липня не заперечує того, що є на відео: «Жодна зі сторін не заперечує того, що відбувалося на цьому відео. З «Антаресу» теж є відео на 53 хвилини. Подї повністю співпадають», –  сказав Мустафа Найєм.

 

22 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів