Як оконфузились на всю країну правоохоронці Закарпаття!

А "ларчик просто открывался": обласні міліціонери поспішили відзвітувати, як багато вони вручили мобілізаційних повісток, а у військкоматах про це — ні гу-гу!

 

У середу начальник міліції Закарпаття Сергій Князєв похвалився тим, як міліція допомагає військовим з врученням повісток. Мовляв, на двох блокпостах при в’їзді в Мукачеве та Нижні Ворота міліціонери зупиняли транспорт, а працівники військкомату вручали повістки. Мовляв, лише за один день вручили їх 88, в той час як за всю шосту хвилю мобілізації в області їх було вручено лише 120.

Втім, вже сьогодні заступник обласного військового комісара Закарпатської області, майор Петро Невеселий цю інформацію головного міліціонера області спростував. Пояснив, що працівників військкомату на названих постах немає. І що за останні два дні закарпатцям вручили тільки 12 повісток

- Не зрозуміло, звідки така інформація, ми саме це виясняємо. Але ми були б тільки раді, якщо б вручили таку кількість повісток, - заявив п. Невеселий, повідомляє PRESS-Центр.

 

23 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів