Дядько не при собі хотів підірвати багатоквартирний будинок!

В обласному центрі затримали психічно нездорового чоловіка, який "замінував" багатоповерховий будинок.

 

Після перевірки житлового будинку в Ужгороді правоохоронці вибухівки не виявили, мешканців на час перевірки довелося евакуювати. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Міністерства внутрішніх справ.

"Сьогодні близько 13.35 год. по телефону "102" в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що у першому під'їзді, на третьому поверсі будинку по вул. Л. Толстого знаходиться вибухівка. На місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, співробітники ДАІ. Вже через кілька хвилин прилеглу територію багатоповерхівки було огороджено, виставлено охорону, а доступ сторонніх до місця події було припинено. Жителі були евакуйовані. Працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області спільно з кінологами провели обстеження будівлі та прилеглої території. Вибуховий пристрій і речовини не виявлено", - йдеться в повідомленні.

Міліціонери встановили особу зловмисника протягом години. Ним виявився 38-річний житель Ужгорода, який, за словами родичів, страждає психічним розладом.

 

25 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів