Новий спалах збройного конфлікту у районі Мукачева!

Правоохоронці розшукує зневідомих, які вночі стріляли з гранатомета у селі біля Мукачева.

 

Про обстріл міліцію повідомив охоронець магазину "Риба", що розташований у селі Залужжя Мукачівського району. Заявник повідомив про те, що вночі невідома особа пошкодила вікно на магазині.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери виявили пошкодження вікна мансарди. На щастя, від вибуху ніхто не постраждав.

Ймовірно, зловмисники стріляли з ручного протитанкового гранатомета.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Санкція статті передбачає від трьох до семи років ув'язнення. Слідство у справі триває.

Як повідомлялося, 11 липня в Мукачеві (Закарпатська область) сталася перестрілка за участю людей, близьких до народного депутата Михайла Ланьо ("Воля народу"), місцевих міліціонерів, а також членів "Правого сектора". За різними даними, внаслідок перестрілки загинули до чотирьох осіб, близько 14 були поранені.

За версією "Правого сектора", перестрілка була спровокована кримінальними елементами на чолі з Ланьо, якому вони перекрили канал контрабанди.

Водночас у деяких ЗМІ з'явилася інформація про те, що причиною конфлікту є переділ сфер впливу в "кришуванні" контрабандних потоків в області, зокрема, сигарет. За однією з версій, "Правий сектор" вирішив потіснити групу нардепа Ланьо. За іншою версією, "Правий сектор" діяв з аналогічними намірами, проте в інтересах парламентаря Віктора Балоги.

 

25 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів