Закарпатські підприємці нажалілися Москалю, що силовики досі вимагають від них чималі хабарі

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що незадоволений розкриттям злочинів, протидією контрабанді та недопущенням діяльності незаконних збройних формувань на території області.

 

Про це повідомляє його прес-служба.

"Правоохоронна система Закарпаття – це кіт, який розлінився і не ловить мишей. Це видно не тільки за офіційними показниками. До мене звертаються люди зі скаргами на повну бездіяльність правоохоронців у цілих сферах, які охоплені злочинністю. Хіба може існувати нелегальний ігровий бізнес без "кришування" силовиків? Звичайно, ні. Чому не розкриваються підпали машин, які перетворилися в Закарпатті у найпоширеніший спосіб зведення рахунків? До мене приходять підприємці розповідають, що деякі правоохоронці досі вимагають від них гроші", - заявив він.

Губернатор пригрозив, що оприлюднить для громадськості і повідомить всьому вищому керівництву держави, якщо правоохоронці вимагатимуть хабарі.

"Реакція буде дуже жорсткою. Ситуація з озброєними бандами, які, не криючись, розгулювали по області, - це взагалі поза всяких рамок розуміння. Але я не допущу існування кишенькових армій для окремих нардепів та кланів, які, прикриваючись патріотичними гаслами, використовують бандитів для внутрішніх розборок! Я думаю, що тут всі зрозуміли – цьому прийшов кінець", - додав він.

Нагадаємо, після перестрілки в Мукачевому 11 липня, де розгорівся конфлікт між "Правим сектором" і угрупуванням, яке пов'язують з народним депутатом Михайлом Ланьо, президент призначив Геннадія Москаля головою Закарпатської ОДА, а також були змінені глави всіх силових відомств області.

 

25 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів