Губернатор Закарпаття зробить Донбас контрабандним!

На Закарпатті шоста хвиля мобілізації виконана всього на 16 відсотків, хоча в базі даних силовиків нараховується більше двох тисяч осіб, що займаються контрабандою. Всіх їх необхідно відправити на схід України – нехай продемонструють свій набутий тут талант і перебираються за лінію розмежування у так звані "ЛНР" або "ДНР".

 

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль заявив, що в Закарпатській області понад 2 тис. громадян займаються контрабандою. Про це повідомляє його прес-служба.

"На Закарпатті шоста хвиля мобілізації виконана всього на 16 відсотків, хоча в базі даних силовиків нараховується більше двох тисяч осіб, що займаються контрабандою. Всіх їх необхідно відправити на схід України – нехай продемонструють свій набутий тут талант і перебираються за лінію розмежування у так звані "ЛНР" або "ДНР", - заявив він.

Він зазначив, що президент дав на наведення порядку в області два місяці.

"Якщо завдання не буде виконано, прийдуть інші кризові менеджери. Тоді розмова і дії будуть набагато жорсткішими", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що на контрабанді затримано трьох жителів Закарпатської області, яких після затримання відправили в місцевий військкомат для мобілізації.

Нагадаємо, після перестрілки в Мукачевому 11 липня, де розгорівся конфлікт між "Правим сектором" і угрупуванням, яке пов'язують з народним депутатом Михайлом Ланьо, президент призначив Геннадія Москаля головою Закарпатської ОДА, а також були змінені глави всіх силових відомств області.

 

25 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів