Дивний розшук фігурантів із ПС викликає гомеричний сміх у місцевих!

Де тільки не шукали правоохоронці, СБУ та спецназ бойовиків Правого сектора, які були учасниками конфлікту в Мукачеві.

 

Протягом останнього тижня пошуки силовики зосередилися виключно у Великоберезнянському районі, насамперед, у районі гори Явірник та прилеглих сіл. А також частково в Перечинському районі.

Окремий блокпост діє на Ужоцькому перевалі, що на межі Закарпатської та Львівської області, неподалік польського кордону.

Саме тут зосередили свої пошуки силовики, точна їх кількість нікому невідома, з кінця минулого тижня –  16-18 липня.

До того часу бійців Правого Сектору, які були учасниками стрілянини в Мукачеві, шукали спершу в районі с. Лавки, що під Мукачевом, і де їх востаннє бачили в суботу, 11 липня.

Тоді одного з бійців Правого Сектору помітили місцеві у с.Бобовище, що у західному напрямку від с. Лавки.

Тоді пошуки перемістилися у район сіл Лісарня та Визниця, що у північному напрямку від с. Лавки, коментує mukachevo.net.

За версією силовиків, якраз на північ і відступали бійці кількома групами, і переховуються на горі Явірник.

Але місцеві вже кепкують, що на Закарпатті розшукують не бійців Правого Сектору, а «свіже повітря», мовляв, хлопці-втікачі вже давно покинули межі області.

Якщо дійсно бійці Правого Сектору відступали на північ і їх хтось помітив в районі гори Явірник (що на схід від Великого Березного) 16-17 липня, виходить вони пішки подолали за 5 днів майже 40 км у північному напрямку, переховуючись.

Інше питання, скільки саме бійців Правого Сектору шукають силовики. За попередньою інформацією, у стрілянині в Мукачеві брало участь 13 бійців Правого Сектору. Одного було вбито, ще четверо вийшли з сутички як поранені. Однак батько одного з хлопців переконує, що усього бійців шестеро.

 

27 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів