Подробиці отримання вступного хабара у Мукачеві (ФОТО)

На "гарячому" "взяли" директорку одного з коледжів.

 

Співробітниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди директором одного з коледжів Мукачівського державного університету у зарахуванні на денну форму навчання за спеціальністю «Фінанси та кредит».

Правопорушниця встановила «тариф» у сумі 15 тисяч гривень за сприяння у зарахуванні до коледжу. Зазначену суму вона отримала частинами у два етапи.

5 серпня керівник навчального закладу була затримана правоохоронцями під час отримання другої частини хабара у сумі 10 тисяч гривень. Предмет хабара вилучено.

Слідчим управлінням УМВС України в Закарпатській області відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушниці та повідомлення їй про підозру, інформує Департамент протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

 

07 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів