Дивна крадіжка: під носом в охоронців ужгороського маркету викрали два десятки елітних велосипедів

Територія охороняється, встановлено відеокамери, які за якимось збігом обставин не працювали.

 

Міліція розслідує вельми дивну крадіжку з відомого ужгородського гіпермаркету, де зловмисники упродовж тижня, під носом в охорони, примудрились викрасти 20 дорогих велосипедів загальною вартістю понад 63 тисячі гривень. 

З заявою в Ужгородський міськвідділ міліції звернулася по телефону 102 адміністратор відомого торгового центру міста. Заявниця повідомила про те, що зі складу гіпермаркету невідомі зловмисники викрали 20 велосипедів. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з′ясували, що зі складу зникло аж 20 велосипедів різних моделей загальною вартістю понад 63 тисячі гривень. 

Слідів взлому на складському приміщенні не виявлено. Територія охороняється, є камери відеоспостереження. Правда, останні на момент скоєння крадіжок (а крали, зі складу, судячи з усього, упродовж тривалого часу) чомусь не працювали… 

За фактом крадіжки міліція розпочала кримінальне провадження. Водночас у правоохоронців виникло ряд закономірних питань як до охоронців, так і до адміністрації даного гіпермаркету. На них повинно дати відповіді слідство, інформують із СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

07 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів