Генпрокуратура «взялася» за Найєма: звідки відео по Мукачеву?

І чи мав право нардеп, а нині ще й куратор нової патрульної служби на Закарпатті його оприлюднювати.

 

Народний депутат України, член фракції "Блок Петра Порошенко" Мустафа Найєм на допиті в Генеральній прокуратурі України розповів про те, як у нього з'явилося відео подій у Мукачеві 11 липня. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив сам М.Найєм.

"Свідчення, які я давав, знову стосувалися відео, та основні питання були саме про те, як воно до мене потрапило... Головна мета слідчих зараз – дізнатися, наскільки була правомірною публікація цього відео", - сказав нардеп.

Нагадаємо 11 липня у Мукачеві сталася стрілянина за участю, зокрема представників "Правого сектору". У "Правому секторі" повідомили, що в Мукачеві загинули два їхні бійці, після чого вони відступили в гори. Також в організації заявили, що підняли по бойовій тривозі весь Правий сектор

У прокуратурі розповіли, що 11 липня в Мукачеві близько 14.00 два десятки озброєних осіб "у камуфляжній формі з написами" "Правий сектор" з метою розподілу сфер впливу призначили зустріч місцевим жителям в одному з кафе.

Після конфлікту почали стрілянину з вогнепальної зброї. Працівниками міліції, які прибули на місце події, був заблокований виїзд з кафе, після чого озброєні особи відкрили вогонь на ураження по співробітниках органів внутрішніх справ з гранатометів РПГ 7, автоматів Калашникова, кулеметів ДШК та іншої вогнепальної зброї. У результаті обстрілу знищено два автомобілі міліції та пошкоджено автомобілі цивільних осіб.

 

09 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів