П’яний прапорщик мукачівської міліції спричинив аварію

Якщо результати аналізів це підтвердять - порушника обіцяють негайно звільнити з правоохоронних органів.

 

- Якщо експертиза підтвердить, що наш працівник перебував за кермом у стані алкогольного сп′яніння, - він буде негайно звільнений, без церемоній! – запевнив  начальник УМВС області полковник Сергій Князєв. – Сьогодні ж він відсторонений від виконання службових обов′язків. Проводиться службова перевірка.

Учора ввечері на Іршавщині сталася ДТП за участю працівника міліції. Близько 23-ї години в с.Сільце зіткнулися два автомобілі: «ВАЗ-21099» та «Рено Трафік». За кермом першої машини перебував 41-річний прапорщик міліції з Мукачівського міськвідділу, який повертався додому після чергування. Він і став винуватцем автопригоди.

Виїхавши на смугу зустрічного руху, водій «99-ки» зіткнувся із зустрічним мікроавтобусом «Рено», за кермом якого перебував 21-річний житель Іршави.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса каретою швидкої допопомоги був доставлений до Іршавської ЦРЛ. Водій легковика тілесних ушкоджень не отримав.

За зовнішніми ознаками, водій-міліціонер перебував у стані алкогольного сп′яніння, однак від медичного освідчення він відмовився. Натомість водій «Рено» здав кров на пробу вмісту алкоголю.

Як стало відомо, опісля й сам водій-правоохоронець теж здав кров на аналіз. Від його результату й залежатиме, чи служитиме він в органах внутрішніх справ.

- Наша позиція чітка – пиякам не місце в міліції. Нещодавно за аналогічну «п′яну» ДТП ми звільнили молодого слідчого. Не церемонитимемось і тепер. А також «запитаємо» з його керівництва, - прокоментував іршавську пригоду очільник закарпатської міліції Сергій Князєв, інформує СЗГ УМВС України в Закарпатській області .

 

 

09 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів