Словацькі митники знайшли в автомобілі дівчини-українки 55 ампул зі стероїдами

У пункті пропуску Ужгород-Вишнє Нємєцке словацькі митники  попередили незаконне ввезення стероїдів на територію Словаччини.

 

На днях з України через прикордонний перехід Вишнє Нємєцке в Словацьку Республіку в’їхав легковий автомобіль з кошицькими номерами. За кермом перебувала 19-річна громадянка України, яка постійно проживає у Словаччині.

Дівчина-водій після стандартного виклику митного офіцера не задекларувала жодні імпортні товари. Під час перевірки заднього багажного відсіку автомобіля словацький митник запідозрив, що коробка з соком містить й "інші товари". Після проходження додаткової перевірки за допомогою мобільного пристрою сканування підозра підтвердилася.

Відкривши коробку з соком, словацькі митники виявили в ній 55 штук ампул, що містять по 1 мл невідомої речовини, класифікованої як Тестостерон пропіонат. Знайдені ампули відіслані експертам-криміналістам поіції в Кошице. Якщо з’ясується, що ампули містять наркотичні або психотропні речовини, дівчині-водію загрожує кримінальні звинувачення.

 

10 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів