Озброєні до зубів «зелені кашкети» з’явилися біля прикордонних переходів з Євросоюзом

У неділю ввечері на шляху до КПП "Лужанка-Берегшурань" біля знаку "Берегово" з'явився джип з озброєними прикордонниками.

 

Вони всю ніч здійснювали охорону дороги до кордону з Угорщиною та зупиняли вибіркові автомобілі для перевірки документів. Сьогодні вже облаштували блок-пост і встановили знак з обмеженням швидкості до 20 км на ділянці Берегово-Астей. Про це повідомляє наш кореспондент.

Такі заходи ініцюювало керівництво Мукачівського прикордонного загону через значну кількість незаконних мігрантів, які намагаються перетнути українсько-угорський кордон за допомоги місцевих провідників.

Нагадаємо, що лише за минулу добу було затримано дві групи незаконних мігрантів з Афганістану та Грузії вже практично на кордоні з Угорщиною. Порушників зафіксували за допомогою тепловізійних пристроїв.

Одну з груп затримали на ділянці відділу «Вилок» Мукачівського загону - «мандрівниками» виявилися 11 громадян Афганістану. До кордону вони не дійшли 700 метрів.

Інших порушників зупинили прикордонники відділу «Горонглаб» за 1000 метрів від кордону - затримано 2 громадян Грузії.

Як повідомили Mukachevo.net у Мукачівському прикордоннму загоні, в даний час здійснюються фільтраційні заходи та встановлюються обставини і особи, які допомагали незаконним мігрантам в їх подорожі.

 

11 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів