Військова прокуратура зацікавилася житловою «казармою» у Мукачеві

Й особливо — виділеними на приведення будівлі до нормального вигляду 1,5 мільйона гривень державних коштів.

 

На Закарпатті будинок для військових зробили без води, світла, каналізації та газу. При цьому в актах виконаних робіт все це було подано, як виконане. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР з посиланням на прес-службу військової прокуратури Західного регіону України.

41-квартирний житловий будинок мав постати замість казарми у Мукачевому. Втім, він виявився непридатним для проживання через відсутність інженерних комунікацій. Окрім цього, у ньому було вставлено не скрізь пластикові вікна.

У зв’язку з цим службовців Західного управління капітального будівництва Міністерства оборони України підозрюють у розтраті 1,5 мільйона гривень державних коштів. Адже вони їх переказали підприємницькій структурі за буцімто виконані роботи в будинку.

Військова прокуратура Львівського гарнізону Західного регіону України зареєструвала кримінальне провадження за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах). Згідно з нею, службовцям «світить» покарання у вигляді семи- дванадцяти років за гратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскація майна.

 

11 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів