Водія, який збив дитину в обласному центрі і втік, знайшли за півгодини (ФОТО)

Про ДТП розповів громадський активіст Мирослав Горват.

 

ДТП сталася у суботу, 15 серпня близько 17:30 години у ромському поселенні по вулиці Гранітній в Ужгороді: у той час, як група ромських дітей гралася на вулиці, водій «дев’ятки» мчав на великій швидкості в сторону об’їзної дороги. Проїжджаючу повз дітей, авто зачепило чотирирічну Ольгу.

- Батько бачив на власні очі, як його дитину збиває автомобіль. Сам водій з місця пригоди втік, - розповідає Мирослав Горват. - Місцевий житель одразу відвіз потерпілу до лікарні на БАМі, де лікарі діагностували у дівчинки струс головного мозку та забій печінки, пише Мукачево.нет. Також одразу викликали і міліцію на місце ДТП. Завдяки оперативно-розшуковим заходам, міліціонерам вдалося буквально за півгодини встановити особу водія, який повністю визнав свою провину і погодився усі витрати по лікуванню дитини взяти на себе. За це подяка міліціонерам!

- Від себе додам, що проблема безпеки дорожнього руху по вулиці Гранітній на тій його ділянці, де є хороше дорожнє полотно є дуже гострою. Тут час від часу трапляються аварії, адже тротуарів нема як таких. Ще більше року тому наше «Об’єднання ромів Ужгорода» зверталося до міської влади Ужгорода з проханням встановити дорожні знаки обмеження швидкості по вулиці Гранітній. Тоді ця ініціатива була підтримана і погоджена на виконкомі, але знак не встановлений і досі, - акцентує активіст.

 

16 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів