Голова Великоберезнянської РДА у своєму кабінеті побив чоловіка?

Сьогодні, 19 серпня, близько 10.30 години, новопризначений голова Великоберезнянської РДА Василь Симочко у своєму службовому кабінеті побив місцевого жителя, котрий прийшов до нього на прийом.

 

Інформацією про цю подію редакція Закарпаття онлайн володіло відразу після того, як відбувся інцидент, однак перевіряла її доствірність.

Станом на зараз попри те, що подію намагаються "зам'яти", можна вже 100-відсотково стверджувати, що вона мала місце.

Йдеться про те, що постраждалий Микола Кувик прийшов на прийом до В.Симочка. аби заступитися за дружину, яку мали звільнити за вказівкою голови РДА. Під час розмови В.Симочко завдав М.Кувику кілька ударів в обличчя. Після цього постраждалий поїхав до Перечинського РВ УМВС (з обслуговування Перечинського та Великоберезнянського районів), аби задокументувати подію. Після цього він був направлений направлений на проведення судово-медичної експертизи на наявність тілесних ушкоджень.

Як свідчить офіційний сайт Великоберезнянської РДА, в її апараті на посаді начальника відділу фінансово-господарського забезпечення справді працює Кувик Ірина Миколаївна.

Факт побиття інтернет-виданню Закарпаття онлайн підтвердили в секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Закарпатській області. Як повідомив в.о. керівника міліцейської прес-служби Володимир Павлюх, зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. яка встановлює обставини інциденту.

Тим часом, як повідомили Закарпаття онлайн джерела в  Перечинськму РВ УМВС, зараз йде посилена "робота" по заминанню злочину. Для того, аби потерпілий забрав відповідну заяву, його дружині вже запропоновано працевлаштування.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, голова Великоберезнянської РДА Василь Симочко має прямий стосунок до відомого в районі організованого злочинного угрруповання "Каменцові". Останнє, з-поміж іншого, "спеціалізується" на переправці нелегальних мігрантів через державний кордон України.

На посаду керівника району В.Симочко потрапив завдяки давнім стосункам його батька, що очолює одне з найбільших підприємств району, що займається заготівлею і переробкою деревини, з чинним головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Останній подавав кандидатуру і особисто представляв В.Симочка на посаді голови РДА.

 

19 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів