Киянин хотів перевезти нелегалів за кордон мікроавтобусом

Мукачівські прикордонники не дали цього зробити.

 

В рамках відпрацювання заходів з протидії нелегальній міграції, минулої доби прикордонниками Мукачівського прикордонного загону було затримано 5 нелегальних мігрантів.

Так 20 серпня 2015 року персоналом відділу прикордонної служби «Косино» Мукачівського прикордонного загону на контрольному посту з місцем несення служби в районі залізничного переїзду на околиці населеного пункту Велика Бігань було зупинено мікроавтобус  марки «Мерседес» під керуванням громадянина України мешканця Київської області в салоні якого було виявлено та затримано 3-х громадян Сирії та 2-х громадян Палестини.

Затриманих нелегальних мігрантів та громадянина України доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів та проведення фільтраційно-перевірочних заходів.

За результатами перевірочних заходів було встановлено, що громадяни Сирії та Палестини мали намір незаконним шляхом перетнути Державний кордон України та нелегально потрапити до країн Євросоюзу.

Наразі затримані знаходяться в пункті тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону та очікують судового засідання, повідомили у Держприкордонслужбі України.

 

21 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів