З припаркованої автівки викрали гроші та документи, розбивши бокове скло

Жертвою злочинців став ужгородець, який проїхав ненадовго у гості.

 

В Ужгороді обікрали автівку, розбивши бокове скло. Жертвою зухвалого злочину став житель обласного центру, до якого злодії проникли в салон автомобіля «Мерседес», інформує Карпатський об'єктив.

– Я приїхав до свого знайомого на вулицю Грушевського. – розповідає потерпілий Олександр. – Від нього вийшов, коли була глибока ніч. Повернувшись до машини побачив, що з боку водія хтось каменем розбив скло. Сам камінь знаходився в машині. Побачив, що в салоні відкритий бардачок, з якого зникли документи: технічний паспорт на автомобіль, водійські права, внутрішній паспорт.

Крім того, зникло 200 доларів та 5 тисяч гривень, які я перед цим зняв із зарплатної картки. Розумію, що винуватий у тому, що не поставив автомобіль на сигналізацію. Чомусь думаю, що за мною хтось слідкував, оскільки, склалося враження, що злодії знали, звідки викрадати. Спереду в салоні було все перекидано, а на задньому сидінні ніхто нічого не шукав. Мабуть, тут «попрацювали» специ. Після цього я викликав на місце пригоди міліцію, яка приїхавши, стала обстежувати місце події. Навіть не знаю кого й підозрювати. Я просто в шоці від того, як у нас крадуть.

 

29 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів