Лісовим браконьєрам увесь кримінал сходить з рук!

Підтвердженням цьому стали останні події на Тячівщині.

 

Природогуби у Бедевлянському Брусковому зрубали 39 зелених дубів та 9 буків. Про цей жахливий факт дано говорить громада Тячівщини. Про цей жахливий факт дано говорить громада Тячівщини. Аби переконатися в достовірності цієї інформації я особисто поїхав у віддалений гірський присілок Бурсукове і, чесне слово, жахнувся побачивши страшну картину: ниць на крутому узгір’ї німотно лежали 39 дубів та 9 буків.

- Про ці безсоромні факти вандалів добре знає голова Бедевлянської сільради Іван Рішко, - каже 71 –річна пенсіонерка Євдокія Шелевер. Злочин зумисно зроблено 10 місяців тому, але за цей час злочинців не знайдено, ніхто не поніс відповідальності.

Хоча навіть компетентна комісія у складі І.Рішка, депутата В.Ключкея, дільничного В. Леспуха приїжджала переконатися у факті вандалізму. Але все усім … «зійшло з рук».

Отак і намертво лежать собі буки та дуби на землі.

- Ми написали відповідні заяви у прокуратуру, правоохоронні органи, твердить депутат Василь Ключкей. – Надіємось, що винних буде знайдено і покарано. Хтось хотів добре «нагріти» на цьому руки.

Іван Костевич, "Тячівські новини"

 

31 серпня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів