Нетверезий краянин «загримить» на нари за побиття «безпекаша»!

Обвинувальний акт по даній справі вже направлено до суду для розгляду по суті.

 

За результатами досудового розслідування доведено вину підозрюваного у вчиненні незаконного впливу на працівників правоохоронних органів та заподіянні їм тілесних ушкоджень, до суду для розгляду по суті направлено обвинувальний акт.

Прокуратурою Рахівського району Закарпаття здійснювалось процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 343, ч. 2 ст. 345 КК України, за фактами заподіяння працівникам Служби безпеки України тілесних ушкоджень та втручання в їх діяльність.

Як встановлено слідством, 2 червня ц. р. мешканець смт. Великий Бичків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з метою перешкодити працівникам правоохоронних органів у проведенні слідчих дій та змусити їх прийняти незаконне рішення, погрожував останнім та завдав кілька ударів, заподіявши легкі тілесні ушкодження.

Державне обвинувачення у даному кримінальному провадженні підтримується прокуратурою району.

ДОВІДКОВО:

Стаття 343. Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби

Вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу чи працівника державної виконавчої служби з метою перешкодити виконанню ним службових обов’язків або добитися прийняття незаконного рішення - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до трьох місяців.

Стаття 345. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу

Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків - карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк

Віктор Кузан, прокурор Рахівського району, старший радник юстиції

 

01 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів