Губернатор точно знає, де відсиджуються учасники перестрілки у Мукачево!

Їх шукали безуспішно майже 2 місяці. І ось - сюрприз для слідства!

 

Де ж ховаються учасники мукачівської перестрілки? Про це не знають в міліції, але - відомо голові Закарпатської обладміністрації. Минуло майже два місяці з моменту конфлікту між бійцями Правого сектора і людьми нардепа Михайла Ланьо.

Загинуло троє людей і більше десяти - в тому числі і мирних громадян, були поранені. А учасники бійні - так і не знайдені.

Їх шукали безуспішно майже 2 місяці. І ось сюрприз для слідства - голова Закарпатської обладміністрації знає точно, де ховаються втекли з Мукачева бійці Правого сектора. Геннадій Москаль навіть називає адресу.

"Селище міського типу Петрівка, Дніпропетровська область це база Правого сектора. На 9 ранку вони були там, сьогодні", - пише Москаль.

Свої "джерела" Геннадій Москаль не видає, але запевняє - інформація перевірена. Але правоохоронці на базу Правого сектора сьогодні чомусь не приходили. Чому - у Дніпропетровській міліції не пояснили, сказали лише - інформацію від закарпатського голови адміністрації взяли до уваги. За докладними коментарями відправили в генпрокуратуру. Але там сьогодні теж мовчать.

А в самому ПравомУ Секторі не бачать нічого незаконного в тому, що бійці з Мукачева знаходяться на їх дніпропетровської базі. Кажуть - офіційно в розшуку тільки двоє учасників мукачівської перестрілки - Роман Стойка і його найближчий соратник, а якраз їх тут, мовляв, немає.

"Проти них порушені кримінальні справи? Ні, вони можуть знаходиться там, де вони вважають за потрібне, а ми маємо коментувати заяви пана Москаля. Я у всякому разі перебуваю на базі 5 окремого батальйону Добровольчого корпусу поблизу смт. Покровське Дніпропетровської області, Стойко я не зустрічала ", - говорить Алла Мегель, керівник ДУК-інфо.

"Я прийняв рішення порадитися зі своїми хлопцями, оскільки ми за всіма пунктами радимося, по тих діях, і вирішив пересуватися, як вам говорити, там, де я можу гідно як чоловік померти - на Донбасі в боротьбі проти російського агресора і окупанта. У зоні АТО ", - заявив Роман Стойко.

А як же бійцям Правого сектора вдалося вийти з оточення на Закарпатті? Для їх розшуку в область були направлені сотні бійців спецпідрозділів міліції та СБУ, солдати української армії, десятки одиниць військової техніки.

"Як вони змогли вийти з оточення тут в Закарпатті? - Треба запитати їх, як тільки ми їх затримаємо, ми встановимо всі факти пересування їх по Україні, винні працівники, якщо такі відповідно будуть, будуть покарані", - говорить Сергій Князєв, начальник УМВС в Закарпатської області.

У підсумку, розслідування не закінчено, винуватці перестрілки не названі і не спіймані. А вчора ввечері співробітники СБУ знайшли під Ужгородом у лісі цілий арсенал зброї - протитанкові гранатомети, гранати і мішки з патронами. Кому вони належали - слідство поки мовчить, повідомляють "Подробиці".

ВІДЕО дивіться ТУТ.

 

08 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів