Краянин сплатить чималий штраф за незаконний тютюновий бізнес

Мешканець Виноградівського району купив цигаркового фальсифікату аж на 350 тисяч гривень

 

Прокуратура Закарпатської області затвердила та направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно мешканця Виноградівського району, який обвинувачується у незаконному придбанні з метою збуту та зберіганні з цією метою незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч.1 ст. 204 КК України), інформують із відділу організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що чоловік не маючи ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю тютюновими виробами, в порушення Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», з корисливих мотивів, незаконно придбав з метою збуту та зберігав у себе вдома 28 тис. пачок незаконно виготовлених тютюнових виробів загальною вартістю близько 350 тис. грн.

 

Згідно санкції ч.1 ст. 204 КК України, закарпатцю загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

 

09 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів