Рахівські міліціонери кілька кілометрів гналися за івано-франківчанином, що мало не збив їхнього колегу (ФОТО)

Мешканець сусідньої області перевозив фальсифіковану горілку, тому й намагався втекти та чинив опір правоохоронцям.
 

 

Надзвичайна подія сталася сьогодні близько 10-ї години ранку на посту «Лазещина» в Рахівському районі, який межує з Івано-Франківською областю. Водій іномарки, що перевозив горілку без документів, вчинив опір працівникам міліції.

Сьогодні зранку на посту «Лазещина» на Рахівщині працівники міліції зупинили для перевірки автомобіль «Фольксваген», яким керував 51-річний житель м.Івано-Франківськ. Водію було запропоновано відкрити багажне відділення. Однак він закрив дверцята автомобіля та несподівано рушив з місця, зачепивши працівника Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС області, який намагався його зупинити.

За кілька кілометрів правоохоронці наздогнали й зупинили автомобіль. До водія міліціонери були змушені застосувати заходи фізичного впливу, оскільки він  відмовлявся виходити з машини та чинив опір правоохоронцям.

Втихомиривши водія, працівники міліції виявили в салоні та багажному відділенні автомобіля 160 пляшок горілки різних виробників. Документів на підакцизний товар у водія не виявилось, а  вигляд самих марок акцизного збору на пляшках викликав у правоохоронців сумнів щодо їх дійсності.

- Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомляє в.о. начальника Рахівського райвідділу міліції Володимир Мателега. - За фактом перевезення продукції з підробленими марками акцизного податку розпочато кримінальне провадження  за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України. Також фігуранту події доведеться відповідати за вчинений ним опір працівникам правоохоронного органу, інформує Рахівський РВ УМВС.

 

10 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів