«Мерседес» на кордоні був просто нашпигований контрабандними сигаретами!

Контрабандні цигарки та транспортний засіб - вилучено.

 

На виконання вимог Президента України щодо недопущення переміщення контрабанди через державний кордон України, підрозділи  Мукачівського прикордонного загону спільно із співробітниками МВС України в Закарпатській області продовжуються заходи щодо виявлення та спільного затримання контрабандних тютюнових виробів на державному кордоні України.

Так 08 вересня цього року на персоналом відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону спільно з  представниками Рахівського РВ МВС України в Закарпатській області при спробі здійснення контрабандної діяльності цигарок було затримано двох громадян України мешканців Рахівського району на транспортному засобі марки «Мерседес - спринтер», які намагались незаконним шляхом переправити на румунську сторону контрабандні цигарки (2990 пачок марки «Marble» без акцизної марки).

Затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів, контрабандні цигарки та транспортний засіб - вилучено. Подальшу долю затриманих та цигарок, буде вирішувати суд.

Державна прикордонна служба України і надалі продовжуватиме безкомпромісну боротьбу із незаконною діяльністю на державному кордоні у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

 

11 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів