У мукачівських міліціонерів із штрафмайданчика «дістав ноги» мотоцикл «Ямаха»

Прокуратура відкрила кримінальне провадження.

 

Прокуратурою міста Мукачева внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу).

 

Як повідомив прокурор міста Мукачева Віктор Данканич, встановлено, що з штрафмайданчика Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області зник мотоцикл «Ямаха», вилучений та поміщений туди на зберігання слідчим відділом Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області в ході проведення огляду місця дорожньо-транспортної пригоди у кримінальному провадженню по факту ДТП, що трапилась в м. Мукачеві.

 

При цьому, жодних дозволів на видачу транспортного засобу ні слідчим ні прокурором не видавались.

 

Наразі у вказаному кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

 

Довідково: санкція  ч.1 ст. 365 КК України передбачає  покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років  з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомляє відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

 

18 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів