Закарпатський «НЛО» зблизька! (ФОТО)

При огляді "НЛО" встановлено, що це двохмісний дельтаплан.

 

Як ми вже повідомляли, сьогодні у ночі в рамках проведення спільної операції «ключові точки» персоналом Мукачівського загону було виявлено та затримано в районі населеного пункту Домбоки малий літальний апарат типу «Дельтаплан» та 1 особу без документівв.

Близько о півночі персонал Мукачівського прикордонного загону в полі на околиці населеного пункту Домбоки було виявлено малий летальний апарат типу «Дельтаплан».  Також під час подальших пошукових заходів було затримано 1 особу без документів (зі слів громадянин України) екіпірованого  як пілота, який можливо причетного до протиправної діяльності. Крім того варто зауважити, що дана особо уже не перший раз попадає у поле зору правоохоронців через протиправну діяльність на кордоні.

При огляді літального апарату встановлено, що це  двохмісний мотодельтаплан. Примітно те, що засоби навігації були  вирвані з панелі, які в подальшому знайдено на відстані близько 100 метрів від місця затримання.

За результатами виявлення малого літального апарату типу «Дельтаплан» та затримання 1 особи без документів (зі слів громадянин України) було проінформовано правоохоронні органи, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

 

19 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів