Чому очільник Закарпаття незадоволений результатами роботи ТСК по Мукачеву (ВІДЕО)

Нагадаємо, вчора, 18 вересня, ТСК відзвітувала про розслідування подій у Мукачевому перед народними депутатами.

 

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль розкритикував доповідь тимчасової слідчої комісії з розслідування перестрілки в Мукачево 11 липня. Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Не прозвучало конкретних фактів, не назване жодна прізвище: ні бійців ПС, ось, винувата СБУ, винна міліція... Лекцію прочитали, а всі на Закарпатті питають: що ж вони тут робили, місяцями? Випили весь запас води мінеральної для іноземних делегацій, і на цьому все закінчилося", - сказав голова Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, вчора, 18 вересня, ТСК відзвітувала про розслідування подій у Мукачевому перед народними депутатами. У доповіді говорилося, що конфлікт значною мірою був спровокований діями керівництва УМВС та УСБУ.

Конфлікт у Мукачеві 11 липня почався після того, як два десятка озброєних осіб у камуфляжній формі з написами "Правий сектор" і відповідними наклейками на автомобілях відвідали офіс народного депутата Михайла Ланя. Зустріч закінчилася перестрілкою. Повідомлялося, що постраждали 14 осіб, були загиблі. Після цього бійці ПС зникли в горах. Щодо подій у Мукачевому в даний момент ведеться слідство.

Кілька днів тому голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль також заявив, що у смертельному ДТП, яке сталося в Дніпропетровській області, загинули бійці "Правого сектора", які брали участь у подіях в Мукачево. Він також звернув увагу на те, що члени "Правого сектора", брали участь у перестрілці в Мукачевому, дивним чином вмирають.

ВІДЕО дивіться ТУТ.

 

19 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів