На Рахівщині - ДТП з постраждалими: легковик в’їхав у рейсовий автобус

23-річний водій автомобіля «Пежо» не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

 

Вчора в с. Костилівка Рахівського району на автодорозі сполученням Львів-Мукачево-Рогатин зіткнулися рейсовий автобус із автомобілем марки «Пежо-406», повідомляють із УДАІ УМВС у Закарпатській області.

Виїздом слідчо-оперативної групи було з’ясовано, що 23-річний водій автомобіля «Пежо» (реєстраційний номер Чеської республіки), рухаючись з м. Рахів у с. Костилівка, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок такого маневру молодий водій іномарки допустив зіткнення з рейсовим автобусом, який рухався в протилежному напрямку. На той час в салоні автобуса знаходилося четверо пасажирів, на щастя, з них ніхто не постраждав.

У салоні автомобіля «Пежо»  їхали чоловік із дружиною, які від отриманих травм під час ДТП потрапили до травматологічного відділення Рахівської районної лікарні.

У водіїв відібрано взірці крові на стан алкогольного сп'яніння. Автобус та автомобіль доставлено на штрафмайданчик Рахівського РВ УМВС. За фактом дорожньо-транспортної пригоди проводиться перевірка.

 

22 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів