Словаки знов знайшли бурштин після «ретельної» перевірки закарпатських митників (ФОТО)

Схований бурштин виявили на пункті пропуску Убля, що у Великому Березному.

 

Увечері 23 вересня на митний пункт перетину кордону «Убля» (з українського боку Малий Березний) в’їхав легковий автомобіль з українськими номерами. 

Водій цього транспортного засобу 31-річний Петро К. і його товариш 35-річний Іван Б. повідомили словацьким митникам про те, що на територію Словаччини вони нічого забороненого не везуть. Однак після більш ретельного огляду транспортного засобу, а саме за оббивкою сидінь водія та пасажира, а також під оббивкою підлоги під пасажирським сидінням, були виявлені чорні пластикові мішки з невідомим матеріалом, що нагадував сирий бурштин.

Загальна вага вилученого матеріалу  9,80 кг. Митні органи Словаччини затримали контрабандний вантаж для подальшого обстеження та зафіксували подію документально, про що також повідомили митним органам України.

Як повідомила прес-секретар митної адміністрації СР Патрісія Мацікова, вартість  бурштину у країнах ЄС становить приблизно 1000 доларів за кілограм і тому точна вартість вилученого бурштину буде визначена пізніше.

Майже 10 кг бурштину наші митники пропустили, а словацькі виявили на

Майже 10 кг бурштину наші митники пропустили, а словацькі виявили на

Майже 10 кг бурштину наші митники пропустили, а словацькі виявили на

 

25 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів