Міліція розшукує двох чоловіків у камуфляжі, які розстріляли чоловіка

Убивство трапилося сьогодні у сусідній із Закарпаттям Львівській області.

 

На вул. Генерала Грекова у Львові сьогодні зранку, близько 8.20, убили чоловіка. Про це повідомляє прес-центр МВС у Львівській області.

На цей час встановлено, що вбитий – 50-річний львів'янин. За попередніми даними, смерть настала внаслідок вогнепального поранення. Зараз правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину.

Як повідомив начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія, убитий був пов'язаний з кримінальним світом.

"Вбитий громадянин раніше судимий, характеризується як негативна особа… Попередня інформація – чоловік був пов'язаний з кримінальними елементами", – повідомив Загарія.

Близько 09.00. на вулиці П.Панча працівники міліції виявили автомобіль БМВ-320 чорного кольору, на якому підозрювані у скоєнні вбивства втекли з місця події. Не впоравшись з керуванням, водій БМВ в'їхав у дерево.

За підозрою у причетності до скоєння цього злочину правоохоронці розшукують двох чоловіків у камуфляжній формі, котрі можуть мати тілесні ушкодження, характерні для ДТП", - йдеться у повідомленні.

Міліція встановила, що невідомі, які розстріляли чоловіка, їхали на BMW чорного кольору з номерами, які належать одній із волонтерських організацій і які були викрадені учора ввечері.

У міліції просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією, пов'язаною зі вбивством людини, зателефонувати за номером "102".

 

25 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів