Для автохуліганів жодні Закони не писані!

У міліцію обласного центру звернулася городянка, яка повідомила, що її іномарку, що була припаркована поблизу будинку, хтось ударив і втік з місця пригоди.

 

Не раз доводилося чути про випадки, коли деякі особи, вдаривши на своєму авто чи скутері чужу машину замість того, щоби визнати свою вину і компенсувати завдану шкоду вирішують за краще втікати з місця пригоди. Один з таких випадків мав місце днями.

До ужгородських правоохоронців звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її іномарку, що була припаркована поблизу будинку, хтось ударив і втік з місця пригоди.

– Це трапилося в обідню пору, – розповідає потерпіла. – Вийшовши з будинку, я побачила, що мій автомобіль хтось вдарив, бо було видно, що це сліди від чийогось авто. Після цього я зателефонувала в міліцію. Працівники Державтоінспекції під час розмови розповіли, що це вже шостий випадок за день. Звичайно, це обурює, що люди так нахабно поступають. Невже для таких типів не існує законів.

Працівники Державтоінспекції розповіли, що в останній час, на жаль, такі випадки трапляються, коли винуватець втікає з місця пригоди. Наразі оперативники перевіряють тих, хто міг скоїти цей випадок. У першу чергу звертають увагу на тих, кого за подібне вже притягали до відповідальності. Відомості про цей випадок внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань, проводиться слідство, яке встановлює осіб, які могли вдарити чужу машину, інформує "КО".

 

28 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів