«Титан»: Від злочинців зі зброєю в руках можна очікувати що завгодно!

Тому такими необхідними є навички особистого захисту під час виникнення небезпечних ситуацій.

 

 Працівники Державної служби охорони чи не кожного дня під час виконання своїх професійних обов'язків стикаються з різноманітними ситуаціями, в яких часу на роздуми, зазвичай, немає. Як діяти за тих чи інших обставин - навчалися під час занять зі службової підготовки.

- Заняття з підвищення професійного рівня є невід'ємною частиною роботи працівників ДСО. Під час затримань міліціонери охорони стикаються з різноманітними ситуаціями. Злочинці бувають зі зброєю й вдаються до різноманітних дій тільки б уникнути затримання. Кожен працівник зобов'язаний не лише володіти оперативними навиками пошуку та затримання злочинців, а й знати як захистити себе під час виникнення небезпечних ситуацій,- розповідає Микола Бондар, старший інспектор спецпідрозділу "Титан".

Заняття зі службової підготовки відбуваються в Управлінні ДСО при УМВС України в Закарпатській області щотижня. Одна з тем, яку вивчали держохоронці  днями - "Підстави застосування вогнепальної зброї та спецзасобів". Міліціонери охорони прослухали лекцію, після якої переглянули фільм, де були змодельовані небезпечні ситуації, що виникають під час затримання правопорушників, повідомили в УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

 - У фільмі продемонстровані можливі ситуації, які можуть виникати на місці скоєння правопорушення. На щастя, подібні ситуації бувають рідко, але ризик завжди є, тим паче, зважаючи на ситуацію в країні. Завдяки постійним заняттям наші міліціонери мають високий рівень кваліфікації, тому добре знають як діяти в екстремальних ситуаціях, - зазначив Віктор Черевко, старший інспектор ВКЗ УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

 

28 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів