Школярів отруїли зумисно? (ВІДЕО)

Цього правоохоронці не виключають. Нагадаємо, у селі Давидівка Сторожинецького району сусідньої із Закарпаттям Чернівецької області невідомою речовиною отруїлись школярі місцевої школи.

 

На стаціонарному лікуванні в Сторожинецькій центральній районній лікарні залишається 50 хворих, семеро з них – дорослі. Попередній діагноз ушпиталених учнів та працівників школи села Давидівка – гостре отруєння нез’ясованого генезу.

– Триває робота над з’ясуванням причин виникнення отруєння, – розповідає начальник Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області, головний державний санітарний лікар Чернівецької області Наталія Гопко. – Сьогодні остаточно не спростовуємо жодну з версій. Навіть ті, які стосуються можливого зумисного занесення будь-яких речовин до закладу. За попереднім опитуванням, і діти, і батьки, і персонал спростовують таку можливість. Але одночасно працюють і правоохоронні органи.

За словами заступника директора Департаменту охорони здоров’я ЧОДА Юрія Лесюка, наразі усі 50 хворих знаходяться в задовільному стані. Оскільки стан пацієнтів різко поліпшувався, то це є додатковим свідченням того, що дане захворювання не пов’язано з інфекційними агентами.

 

 

28 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів