Мукачівський суд «змилостивився» над місцевим сутенером і покарав «умовно»

Обвинувачений повністю визнав свою вину, розкаявся у вчиненому та просив призначити покарання згідно угоди про визнаня винуватості

 

Вироком Мукачівського міськрайонного суду засуджено мешканця м. Мукачева за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 302 КК України (створення або утримання місць розпусти і звідництво), повідомляє прокурор міста Віктор Данканич.

Досудовим розслідуванням встановлено та прокуратурою в суді доведено, що підсудний за винагороду в розмірі 440 грн., організував місцевій мешканці зустріч з «клієнтом» в одному з готелів на Мукачівщині для надання сексуальних послуг.

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, розкаявся у вчиненому та просив призначити покарання згідно угоди про визнаня винуватості.

Відтак, вироком Мукачівського міськрайонного суду підсудного визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 302 КК України та призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України, звільнив від відбування покарання з випробуванням, строком на 1 рік з покладенням на обвинуваченого обов’язки передбачених п. п. 2, 3, ч. 1 ст. 76 КК України, інформують 

 

30 вересня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів