Карпатський ліс-кругляк крадуть «по-чорному»! (ФОТО)

Хоча міліція й посилила боротьбу зі злочинами в лісовій галузі.

 

За останні дні маємо в області вже 6 фактів затримання правоохоронцями на автошляхах вантажівок із деревиною без належних документів. «Ліву» деревину вилучено, її походження з′ясовується.

Закарпатська міліція посилила боротьбу зі злочинами в лісовій галузі. Так, за останній тиждень маємо вже 6 фактів затримання лісу-кругляка без належних документів.

Зокрема, вчора ввечері на стаціонарному посту ДАІ в м.Мукачеві стражі доріг зупинили для перевірки завантажений лісом автомобіль «ЗІЛ». Водій вантажівки, 26-річний житель Свалявщини, перевозив 10 кубометрів бука без відповідних документів.

Вантажівку поміщено на спецмайданчик Мукачівського міськвідділу міліції, перевірка за даним фактом триває.

У Перечині правоохоронці зупинили  «КАМАЗ» з причепом під керуванням 35-річного жителя Мукачівського району, який перевозив 28 кубометрів бука. Документи на товар свідчили, що водій везе паливні дрова, а насправді це був ліс-кругляк…

Давати будь-які пояснення водій відмовився. Відомості за фактом даного правопорушення Перечинським РВ УМВС внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться досудове розслідування, повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

02 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів