Алкогольне море «розлилося» у прикордонній області!

З привабливими горілчаними етикетками «Люботин пшенична».

 

Під час санкціонованих судом обшуків за трьома адресами в м.Мукачеві й Свалявському районі працівники управління з протидії злочинам у сфері економіки виявили та вилучили велику партію контрафактних алкогольних виробів. Орієнтовна вартість вилученого – 53 тисячі гривень.

Працівники Управління з протидії злочинам у сфері економіки (УПЗСЕ УМВС) вилучили велику партію контрафактної алкогольної продукції. Під час санкціонованих судом обшуків за трьома адресами в м.Мукачеві та Свалявському районі міліціонери виявили та вилучили загалом 530 ящиків (1060 пляшок) горілчаних виробів різних найменувань приблизною вартістю 53000 гривень.

Зокрема, в ході проведення санкціонованого обшуку в магазині-складі на території мукачівського ринку, який орендує 56-річний житель Мукачева, правоохоронці вилучили 49 ящиків горілки «Люботин пшенична» з явними ознаками підробки марок акцизного збору.

- Індикативна ціна пляшки горілки в Україні складає не менше 39 грн.90 коп. Водночас дану горілку ділки продавали по ціні від 30 гривень за пляшку, що свідчить про її контрафактне походження, - каже начальник УПЗСЕ УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Михайло Банк.

За даними фактами розпочато кримінальне провадження. Слідство повинно встановити шляхи надходження «лівої» горілки в область, повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

02 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів