Ужгородець у ДТП на Берегівщині покалічив двох пенсіонерів

Не вибрав  безпечної швидкості  та скоїв зіткнення з гужовою підводою, яка рухалася в попутному напрямку.

 

Учора вночі при в’їзді  в с.Яноші  Берегівського району водій вантажного автомобіля марки «MAN» зіткнувся з гужовою  підводою. У результаті ДТП   двоє пенсіонерів отримали тілесні ушкодження й були доставлені до лікарні.

 

Ввечері 7 жовтня в чергову частину Берегівського  РВ УМВС  по телефону 102 надійшло повідомлення диспетчера  швидкої медичної  допомоги Берегівської  ЦРЛ про те, що  ними було здійснено виїзд  у  с. Яноші   Берегівського району,  де сталася дорожньо-транспортна пригода.

 

В село прибула слідчо-оперативна група. Встановлено, що 30-річний водій вантажного автомобіля марки «MAN», мешканець м.Ужгород,  рухаючись  у  напрямку Берегова, не вибрав  безпечної швидкості  та скоїв зіткнення з гужовою підводою, яка рухалася в попутному напрямку.

 

У результаті ДТП пасажири воза, 80-річний  мешканець с.Яноші  та 71-річна мешканка м.Берегово, отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості й були доставлені  в хірургічне відділення Берегівської  ЦРЛ.

 

Автомобіль  поміщений на штрафмайданчик Берегівського РВ УМВС. За даним фактом проводиться перевірка, інформує УДАІ  УМВС  України  в Закарпатській  області.

 

08 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів