Адвокати переконують, що винуватиця в смерті 2-х чоловік під дією алкоголю не була!

Мовляв, тестер ДАІшників "закапризував" і видав не той результат...

 

В Ужгородському міськрайонному суді відбувся розгляд кримінальної справи щодо мукачівської лікарки Наталії Балаж. Головуючий суддя Олег Придатчук перейшов до експертизи матеріалів справи.

У суді зазначалося, що лікарка перебувала в стані алкогольного сп’яніння і рухалася з швидкістю понад 130 кілометрів при обмеженні 90 кілометрів за годину. Потерпілий Король загинув миттєво на місці ДТП внаслідок важких травм несумісних з життям, так само смерть спіткала і громадянина Боднара. Ще кілька учасників хресної ходи отримали важкі травми у вигляді тілесних ушкоджень та рваних ран з переломами нижніх та верхніх кінцівок.

Захисник обвинувачуваної Наталії Балаж вважає, що його підзахисна не була п’яною. Також адвокати кажуть, що працівники міліції могли завдати тілесні ушкодження Наталії Балаж та могли іі напоїти алкоголем, інформує "Спецконтроль".

Адвокати Наталії Балаж вважають, що експерти при оформленні усіх доказів застосовували застарілу літературу. Обвинувачена пояснює суду, що рухалася при швидкості 90 кілометрів за годину, мовляв, автомобіль "Тойота Корола" не міг набирати швидкість 130 кілометрів на годину... Також Наталія Балаж пояснила, що в алкотестер не могла "продути" через травму нижньої губи, яку прикусила, бо вже кілька років користується вставною щелепою.

 

10 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів