Багажник вантажівки був запакований 91 ящиком контрабандних сигарет! (ФОТО)

Сам автомобіль перебував на території одного з торговельних комплексів міста Берегово.

 

На території одного з торгових комплексів м.Берегово правоохоронці вилучили 45500 пачок цигарок відомої марки вартістю понад 600 тисяч гривень. За даним фактом міліція відкрила кримінальне провадження.

Працівники управління з протидії злочинності в сфері економіки УМВС в Закарпатській області отримали оперативну інформацію про те, що в місті Берегово на території одного з торгових комплексів можуть незаконно зберігатися цигарки у великій кількості.

Для перевірки отриманої інформації правоохоронці навідалися за вказаною адресою. У дворі підприємства стояв вантажний автомобіль, у багажнику якого знаходилося 45500 пачок цигарок відомої торгової марки, розфасовані в 91 ящик. Вартість товару – понад 600 тисяч гривень.

За попередньою інформацією, цигарки належать жителю Донецької області. На територію Берегова потрапили за допомогою однієї з служб експрес-доставки.

На усіх пачках вилучених тютюнових виробів є акцизні марки. Слідчий Берегівського РВ УМВС призначив експертизу щодо їх справжності, повідомили у Берегівському РВ УМВС.

За даним фактом слідчим відділенням Берегівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ст.199 (Зберігання, придбання, перевезення підроблених акцизних марок) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Слідчі дії тривають.

 

21 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів