Вбивця власної дружини дюжину років перебував під наглядом психіатра (ВІДЕО)

Як бачимо - не допомогло...

 

Нагадаємо, на Закарпатті чоловік до смерті забив власну дружину молотком для відбивних. Подружжя, яке прожило разом 30 років, знало ледь не все Мукачеве. Що змусило чоловіка схопити молотка?

Напередодні того кривавого вечора Магдалену бачили майже всі сусідки. Разом із чоловіком жінка заходили в під’їзд. Подружжя усміхалося, але вже за кілька годин з його квартири пролунав страшний жіночий крик. Далі – абсолютна тиша. Аж до наступного ранку.

Євген Соломін, кореспондент:

– Шукати жінку почали її колеги. Напередодні вона мала прийти на перезмінку. Проте не прийшла. І телефон її не відповідав. Тож тут забили на сполох.

Продавчині першими і приїхали в квартиру. Зайшли, а там – армагедон: розкидані речі, а на підлозі лежала закривавлена вже мертва Магдалена. Поряд сидів її чоловік. Жінки викликали правоохоронців.

Юрій Головчак, керівник Мукачівської міської лікарні:

– Чоловік важким предметом, схожим на молоток, наніс своїй дружині удари по голові, у результаті яких вона померла на місці.

Експерти довели, що чоловік вбивав кухняним молотком. Навіщо закатував кохану? Відповідь затриманого шокувала – йому просто раптом захотілося когось вбити. Тож взяв молотка й пішов до дружини. Далі – нічого не пам’ятає. На тілі підозрюваного лікарі виявили рани. Припускають, що чоловік намагався скоїти самогубство. Сусіди не можуть збагнути, як у порядній родині могло статися таке жахіття. Подружжя прожило разом майже 30 років: завжди були привітні й доброзичливі, майже ніколи не сварилися. Виростили двох дітей та мали чотирьох онуків.

– Вони вообще тихі були. Нічого такого не було. Самі в шоці. А вона вообще добра така людина. То для нас шок. Не можемо ніяк пойняти, чого і як. І за що?

Втім, вже відомо, що чоловік 12 років стояв на обліку у психіатра. Якщо експертиза підтвердить, що в мить скоєння вбивства він перебував у стані афекту, уникне тюрми. Його примусово лікуватимуть.

 

 

21 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів