В обласному центрі чоловік назбирав на вулиці майже сотню бойових набоїв

Звідки взялись на вулиці патрони, з′ясовують правоохоронці.

 

На одній з вулиць Ужгорода міліціонери помітили чоловіка, який збирав щось з калюжі. 30-річний ужгородець запевняє, що знайшов там аж 95 патронів калібру 7,62 мм. Чи це справді так, і звідки взялись на вулиці бойові набої, з′ясовують правоохоронці.

 

Вчора близько 11-ї години працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського міськвідділу міліції на вул.М.Заньковецької в Ужгороді помітили  чоловіка, який щось збирав у картонну коробку.

 

Як з′ясувалося, то були 95 патронів калібру 7,62 мм. до автомата Калашникова. Як розповів сам 30-річний ужгородець, патрони він помітив у калюжі й вирішив їх зібрати, аби потім віднести в міліцію.

 

95 патронів правоохоронці вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

 

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Слідчим відділом  Ужгородського міськвідділу міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Слідство має встановити походження патронів, повідомляє  Ужгородський МВ УМВС.

 

24 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів