Списки виборців затриманий дівочий «дует» знайшов біля ...ОДА?

Інформація про хід виборів на Закарпатті станом на 11.00.

 

* * *

У Хусті на дільниці №210791 (округ №62) переплутали бюлетені для голосування за кандидатів у Закарпатську обласну раду. Як виявилося, на дільниці наявні бюлетені із іменами кандидатів до облради по округу №63. Як повідомив один із спостерігачів, хід голосування не перервано, водночас члени ДВК шукають правильні бюлетені для голосування.

* * *

Двох молодих дівчат затримали близько 10:00 в Ужгороді. Їх підозрюють у скуповуванні голосів. Сталося це у кафе «Пінгвін», що територіально знаходиться між двома вибрчими дільницями. В руках дівчат на трьох листках формату А4 були списки виборців по вулиці Можайського. Усього – до 200 осіб. Помітив правопорушення і викликав правоохоронців один з кандидатів у депутати Ужгородської міської ради. Він стверджує, що дівчата робили у паперах позначки. Зараз вони дають пояснення на місці події. Стверджують, що списки знайшли на вулиці поблизу ОДА.

* * *

На дільниці, яка знаходиться в гуртожитку №4 в Ужгороді спостерігачі зафіксували дівчину, яка фотографувала бюлетень з поставленою галочкою за кандидата у міські голови Ужгорода, самовисуванця Володимира Чубірка. Про це повідомив кандидат у міські депутати Юрій Світлик. На даний момент на місце ймовірного правопорушення прибула міліція. Проводяться слідчі дії.

 

25 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів